Cine si ce este Zone4Media?

Departamentul tau de imagine

Vă prezentăm, mai jos, grupate pe categorii, câteva din lucrările noastre realizate de-a lungul timpului. Nu le putem pune pe toate (sunt mii), dar vă puteți face o idee despre stilul nostru de lucru.

Tehnoredactare Dilema vecheDupă experiența acumulată din 1998, în 2006, Zone4Media a luat naștere ca o firmă de creație și servicii în domeniul promovării. Nu s-a născut ca un obiect de făcut bani, ci ca o modalitate de a oferi clienților calea către soluționrea cerințelor acestora.

La început, ofeream doar servicii de grafică, tehnoredactare, prelucrare imagine, fotografiere de produse, tipar etc. - de toate felurile. Apoi, obligați de evoluția lucrurilor, soluții complete de siteuri web.

Nu suntem o firmă mare. Nu lucrăm cu prețuri de corporate. Nu oferim servicii doar că să vă luăm banii.

Ne interesează, în primul rând, ca ceea ce facem pentru clienții noștri, să fie util, eficient, de înaltă calitate și în același timp la un cost scăzut, pe cât posibil.

Nu suntem o companie de binefacere, așa cum nici dumneavoastră nu scoateți bani din buzunar pentru necesitățile noastre, ci pentru serviciile noastre. Ajutăm cât putem, acolo unde putem - se poate verifica la oricare dintre clienții noștri - și încasăm poate mai puțin decât corect.

Ideea este simplă: acolo unde nu este nevoie de un întreg departament dar există niște cerințe (firme la început, firme care nu sunt dedicate domeniului grafic&print&web dar care doresc identitate, doresc materiale de promovare, doresc un site etc.) a colabora cu o firmă de genul nostru este MULT mai eficient și mai ieftin decât a angaja 2-3 specialiști dedicați nevoilor de promovare. De aceea putem spune că Zone4Media este "Departamentul tău de imagine".

Vezi mai mult despre serviciile All Inclusive

Tags:

Am lucrat pentru:

© 2006-2020 Zone4Media.ro - Departamentul tau de imagine