Print

De orice fel.

Servicii de tipar

Asigurăm tiparul materialelor tehnoredactate de noi garantând calitatea rezultatului. Tipărim împreună cu colaboratorii noștri aproape orice: reviste, cataloage, cărți de vizită, bannere, sticlă etc.

 

 La ce e bun un catalog bine machetat, cu imagini superbe, clare, dar tipărit la o calitate dubioasă ? La aruncat cu bani.

 Putem asigura tiparul materialelor machetate de noi, garantând calitatea produsului finit. Putem tipări cărți de vizită, cataloage, mape, pliante, broșuri, bannere, afișe, autocolante, reviste și ziare. Avem colaboratori de încredere la prețuri decente. Nu urmărim cea mai ieftină soluție ci cu siguranță cea mai eficientă în raportul calitate/preț/cantitate. Asigurăm livrarea la sediul dumneavoastră prin mijloace proprii sau prin curierat rapid.

 Nu vindem aragaze sau calculatoare, vindem servicii personalizate, neutilizabile decât de dumneavoastră. Deci aceste produse nu se pot returna decât în cazul în care prezintă defecte. De aceea este necesar ca dumneavoastră înainte de a ne trimite BT-ul (Bun de Tipar) să verificați integral corectitudinea conținutului materialelor ce urmează a fi tipărite. Nu calitatea tehnică (intră în atribuțiile noastre) ci corectitudinea textelor, imaginilor, prețurilor, datelor de contact și așa mai departe. Noi nu avem cum cunoaște o denumire corectă a unui produs sau prețul corect al produsului dumneavoastră. Ci doar dumneavoastră.

 Prețurile tipăriturilor diferă în funcție de multe variabile (material, tip produs, cantitate, tip print, tip mașină de printat, finisări, culori normale, speciale, ștanțe, format etc) și este imposibil de stabilit unul fix. De aceea pentru fiecare comandă se va cere un preț pentru acel produs într-o anumită cantitate și va avea un anumit preț.

Spre exemplu un catalog de 16 pagini A4, policromie, față-verso, copertă 300 g lucios, interior 120 g lucios, capsare, tăiere la format și livrare, poate costa 100 lei sau 15 lei o bucată, sau poate costa 10 lei sau 5 lei / bucată la 500 - 10.000 bucați.

 Toate lucrările de tipar se achită 100% în avans cu OP. Nu la termen, nu la livrare, nu cu cec. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient însă așa cum vă achitați abonamentul de telefon, rata sau pâinea sau cum vă achitați prin paypal comanda de pe Ebay, la fel și la noi comenzile trebuiesc achitate. Noi nu suntem rău platnici. În primul rând ne achităm datoriile, astfel cu fiecare comandă dată, odată cu aceasta, facem și plata respectivă. Nu spunem că nu veți plăti, însă considerăm că nu este corect să vă credităm noi pentru o anumită durată de timp. Chiar suntem împotriva acestui obicei care a dus la falimentarea multor colegi din domeniu. Evident nu sunteți obligat să tipăriți prin noi chiar dacă machetele dumneavoastră sunt realizate de noi. Aveți libertatea de a alege orice tipografie doriți. Caz în care vă asumați întrega responsabilitate pentru produsul finit.

 Cum se stabilește prețul total?

În funcție de lucrarea dumneavoastră, după obținerea discountului pe care îl avem de la colaboratori, se adaugă un comision de agenție care include costurile de manipulare și livrare. Teoretic, per total, ar trebui să fie oricum mai ieftin decât dacă ați tipări dumneavoastră direct, la aceeași tipografie. Motivul fiind simplu: nu aveți același rulaj de comenzi ca și client final comparativ cu o agenție. Practic dvs. nu aveți discount, iar noi ar trebui să ne încadrăm cu cheltuielile sub acel prag.

 

 

Am lucrat pentru: