Publicare online

Domenii. Siteuri. Hosting. Seo. Administrare.

Creare site responsive, webhosting, domenii și administrare

Realizăm site-uri, vă oferim domenii .ro, hosting-ul necesar, asigurăm suport, putem chiar administra integral site-ul dumneavoastră

 

 

Ce vă trebuie pentru a fi Online ?

1. Domeniu 2. Hosting 3. Site.

 

Domeniul internet

  • Domeniul de internet este adresa la care se poate accesa site-ul dumneavoastră (gen zone4media.ro)
  • Domeniul se poate cumpăra pe viață sau temporar (1 an, 2 ani) în funcție de extensia lui: .ro, .com, .eu etc.
  • Domeniile se achiziționează de la Registrar pentru fiecare țară în parte sau de la reseleri. Registrarul pentru România este ICI iar domeniile se pot achiziționa direct de la RoTLD, de la noi sau de la alți reselleri de domenii.
  • Regulile de folosință, prețuri sau alte detalii legate de domeniile românești sunt impuse de ICI și se pot accesa aici.
  • Putem intermedia achiziția domeniilor românești, dar, evident, dumneavoastră veți fi proprietarii acestuia.

 

WebHosting

Hostingul este chiria pentru spațiul pe un server, în care veți avea instalat site-ul, emailurile sau aplicațiile pentru un domeniu descris mai sus. În mod normal, serverul acesta se află într-un datacenter, este monitorizat, este întreținut și este conectat, prin mai multe tipuri de legături la Internet. Calitatea hostingului este dată de stabilitatea serverului respectiv, de uptime-ul acestuia (timpul cât se află online și siteul dumneavoastră poate fi accesat), viteza de răspundere și transfer, siguranța datelor dumneavoastră, uneltele de control și configurație a contului.

Nu există firmă de webhosting care să garanteze 100% funcționalitate, 100% uptime, 100% siguranța datelor nicăieri pe pământ. Pentru a înțelege noțiunea de Uptime, dacă luăm ca exemplu unul de 99,5% înseamnă că într-un an, siteul dumneavoastră nu va funcționa aproximativ 44 de ore în total. Dacă am presupune că o cădere a serverului ar dura 2 ore într-o zi, atunci ar însemna că 22 de zile pe an siteul nu va funcționa cîte 2 ore. Cu siguranță toți deținătorii de servere fac eforturi constante, prin muncă și bani investiți în echipamente pentru ca totul să fie cât mai funcțional, însă nu există perfecțiune.

Noi oferim un hosting de calitate, exclusiv clienților noștri care doresc un site. Prețul începe de la 35 eur + tva / an / 1000 MB. Asigurăm tot suportul necesar. Facem backup. Configurăm adresele de emailuri, site-urile etc. totul în funcție de opțiunile dumneavoastră.

Hostingul oferit de noi este dedicat exclusiv utilzării exclusiv pentru site-uri de prezentare, bloguri, magazine online și adrese de email. Sunt interzise aplicații gen filme online, videochaturi sau alte scripturi care folosesc intens resurse și care trebuiesc hostate pe servere dedicate integral acelui gen de aplicație.

Nu suntem o firmă dedicată de webhosting. Acesta este un serviciu oferit ca parte intergrată a unei oferte complete de realizare de siteuri pentru dumneavoastră. Pentru firme specializate și soluții deosebite apăsați AICI.

 

WebSite

Site-ul este aplicația în sine prin care veți expune pe Internet informațiile dumneavoastră, astfel ca acestea să poată fi accesate de oricine dorește.

Site-ul poate fi de prezentare, catalog de produse, magazin online, blog, site de știri etc.

Suntem de părere că nu trebuie să reinventăm roata doar pentru a menține prețuri astronomice în piață și nici pentru a vă tenta o ofertă neoficială și personală din partea angajaților și, la fel de important, pentru a nu depinde exclusiv de cei care v-au realizat site-ul, și pentru a crea un site, folosim platforme de bază, parțial gata funcționale, utlizate și testate de milioane de alți utilizatori, cunoscute de foarte mulți alți ofertanți de siteuri și care acoperă majoritatea cerințelor posibile a unui site.

De regulă la construcția unui site folosim Joomla, WordPress, PrestaShop, Drupal,  QuickCart, Virtuemart, JoomShopping.

De obicei cumpărăm templateuri și module funcționale de la Template Monster, Joomla Art, Envato și alții. Nu folosim templateuri luate de pe nu știu ce siteuri dubioase, nu folosim un template de mai multe ori decât dacă este de tip Open Source sau îl cumpărăm de atâtea ori de câte siteuri construim cu el.

Construim siteul, îl testăm și îl instalăm în contul dumneavoastră de hosting. Ulterior suntem aproape de dvs. și vă învățam să-l folosiți prin tutoriale, emailuri, filmulețe - după caz.

În funcție de opțiunile dvs., putem administra integral siteul, îl putem actualiza la cea mai recentă versiune, modifica după cerințe etc.

 

Pentru o ofertă oarecum dedicată pe un anumit tip de siteuri, puteți accesa siteul nostru http://website100.ro, unde prețul începe de la 100 euro + tva, sau puteți să ne contactați pentru o ofertă personalizată. Acest Site este bazat pe templateul de bază Website100.ro + opțiunile: 1000 Hosting, Sigla, Integrare google, Pagina Facebook, Domeniu cumpărat, Galerie foto Pro. Administrarea ne-o facem singuri. 

Construim siteuri responsive (adaptabile pentru orice tip de ecran), pe cele mai recente platforme cu panou de administrare, optimizări pentru motoarele de căutare incluse.

 

Și acum distracția

Aveți domeniu, aveți hosting, ați comandat un site și acum ? Siteul este gol, nu apare primul pe Google, trebuie să stea cineva pe el, nu știți cum se face, nu merge la fel ca pe demo, pozele nu sunt la fel, articolele nu se așează la fel, nu știți să intrați pe email, nu merge pe telefon etc.

Da. Nu vă spune nimeni astfel de lucruri. Vă spun doar ca fac siteuri ieftine și că totul este minunat și simplu. Iar după ce vă cer de câteva ori alți bani, pe diverse cerințe pe care le-ați avut, sau poate doar sfaturi, întrebări etc, nu mai răspund la emailuri. NU TOȚI! Dar dacă ați avut de a face cu acest domeniu, poate v-ați lovit de așa ceva. Încă nu ?

Și ei au dreptate într-un fel. Ați dorit ieftin și bun, ați cerut ceva, dar pe parcurs vă gândiți că vreți altceva, apoi siteul nu înseamnă ca include și administrarea a o mie de produse, sau disponibilitate 24 din 24 pentru că nu știți chiar nimic pe acest segment, dar nici nu doriți să cumpărați acest gen de servicii. Cum ar fi, după ce ați comandat un Logan, ar putea ieși totuși din el un Mercedes, eventual fără să consume benzină, fără să se strice, cu șofer dacă se poate și tot timpul actualizat la ultimul model, dar de altă culoare.

Noi vă înțelegem. Dar nu ajunge asta. De aceea oferim servicii de administrare a paginilor. De aceea există suport dar nu există cursuri. Școala de șoferi nu o faceți la reprezentanța auto. 

E adevărat suportul trebuie inclus, și noi suntem cel puțin primul an alături de dvs, fără alte costuri, cu sfaturi, cu emailuri, cu filmulețe, cu tot ce vă este necesar în a vă descurca singuri cu panoul de administrare al siteului. Totuși nu putem face cursuri intense de Photoshop, de SEO, de PHP, ci doar vă putem îndruma despre cum se face vizavi de siteul pe care tocmai l-ați comandat. Încercăm să stabilim toate detaliile necesare, toate serviciile necesare incluse, înainte de a stabili prețul total al siteului dvs. pentru a fi cât se poate de transparenți, cât se poate de clari și cât se poate de corecți față de dvs, fără a ne suci niciunul dintre noi pe parcursul colaborării.

Pentru că după ce aveți un site, acesta trebuie umplut cu informații, trebuiesc prelucrate imagini conform templateului și platformei folosite (și nu după ureche), trebuiesc scrise materialele în așa fel încât să fie văzute de Google, descrierile, cuvintele cheie, setările, sitemap-ul, integrarea cu Analytics etc.
Noi vă ajutăm cu toate acestea, dar există un efort și din partea dumneavoastră, prin respectarea celor ce vi le comunicăm.

Chiar dacă achiziționați servicii de administrare, tot va exista un efort din partea dumneavoastră, și anume livrarea textelor și imaginilor necesare, pe care noi le vom prelucra și introduce corect în site.

Cu cât respectați mai mult regulile de administrare corectă a paginilor dvs, cu atât poziționarea dvs va fi mai bună pe google, iar investițiile în Google vor fi mai mici. Pentru că Google este un afacerist și nu o unealtă caritabilă gratuită, iar poziționarea siteurilor în căutări se face după mai multe criterii: bani, calitatea siteului, calitatea conținutulu siteului, bani, viteza siteului, adaptarea pentru diferitele tipuri de ecran, linkuri externe către siteul dvs - adică bani, concurență. 

În concluzie, toate acestea este bine să le discutați înainte de a comanda un site, să vă asigurați că dispuneți de ajutor acolo unde este necesar și abia apoi să stabiliți cu cine și cu cât.

 

Am lucrat pentru: